Çöpünüzü 21.00-24.00 saatleri arasında çıkarın.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü "Daha Temiz bir Manavgat" parolasıyla yürüttüğü uygulama çerçevesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşların 21.00-24.00 olarak belirlenen çöp çıkarma saatlerine uymaları istendi.

Çöp çıkarma saatlerine uyun

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp toplama saatleri ile ilgili değişikliklerin yapıldığını, esnaf ve vatandaşların belirlenen saatlere uyduğu takdirde sıkıntıların en aza indirileceğini kaydetti. Temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturma bilinci ile çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Temizlik İşleri Müdür Vekili Ahmet Arı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 21.00 ile 24.00 saatleri arasında çöp çıkarma saatleri olarak tespit edildiğini açıkladı. Hizmette sürdürebilirliliği sağlamak amacıyla titiz ve özverili bir çalışma programı çıkarttıklarını belirten Ahmet Arı, vatandaşların uygulamaya katılmamaları halinde çöp toplama araçlarının bir mahalleye 5 kez girdiğini söyledi.

Saatlere kesinlikle uyun
Vatandaşların saatlere uymaları halinde mutlak bir tasarruf sağlanacağını da vurgulayan Arı, çöp çıkarma saatlerine duyarlılık gösterilmesi gerektiğini söyledi. Manavgat halkından kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Müdür Vekili Ahmet Arı, “Manavgat Belediyesi olarak çevre ve halk sağlığı konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Halkımızın temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını devam ettirebilmelerine büyük önem veriyoruz. Başkanımız Şükrü Sözen’in de talimatları doğrultusunda özverili çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Her şey temiz Manavgat için
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, temiz ve sağlıklı bir kentin oluşabilmesi için öncelikli olarak halkın da gereken titizliği ve önemi göstermesi gerektiğine işaret etti. Sözen, toplum huzurunun sağlanması, yaşam alanlarının temiz olmasına bağlıdır. Bir insanın bulunduğu çevrenin temiz olmaması kişinin hem psikolojisini hem de sağlığını önemli ölçüde etkiler. Bunun için de Manavgat’ın temizliği için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Halkımızdan uygulamalara destek vermesini istiyoruz. Manavgat’ı daha güzel ve yaşanabilir kent haline getirmek en büyük amacımızdır” dedi.