Doğu Garajı girişi güzelleşiyor.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri ekipleri Doğu Garajı girişini kapsayan Yunus Emre Caddesi'ne el atarak bölgeyi güzelleştirmek için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında caddede yol, kaldırım, orta refüj yenilenmesi yapılarak peyzaj çalışmaları da tamamlandı.

Manavgat Belediyesi, kentin her tarafının güzelleştirilmesi için harıl harıl çalışıyor. Çalışmalar kapsamında Doğu Garajı girişine de el atıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yunus Emre Caddesi'nde yoldan, kaldırıma, orta refüjden peyzaja kadar hiçbir ayrıntıyı atlamadan bölgeyi yepyeni çehresine kavuşturdu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentin alt yapı çalışmalarının eksiksiz tamamlanıp güzelleştirilmesi amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler, Doğu Garajı girişini kapsayan Yunus Emre Caddesi'ne de el atarak bölgeyi güzelleştirmek için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında caddede yol, kaldırım, orta refüj yenilenmesi yapılarak peyzaj çalışmaları da tamamlandı. 350 metrelik yol boyunca 24 adet palmiye dikildi ayrıca orta refüj bordürleri de yapıldı. Yaya kaldırımları ve Alparslan Türkeş Bulvarı ile Yunus Emre Caddesi kesişiminde sinyalize kavşak düzenlemesinin de başlatılacağı belirtildi. Yapılan çalışmalar bölgede işyeri bulunan esnaf ve vatandaşları memnun etti. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Başkanımız Şükrü Sözen'in talimatları doğrultusunda işlerimizi süratle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız kenti daha da güzelleştirmek" dedi.