Başkan Sözen' in başkan konukları.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gün içinde 13.30 ve 15.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Sözen son olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal' ı makamında ağırladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye işlerini tüm hızıyla aksatmadan sürdürmeye özen gösterirken, bir yandan da 13.30 ve 15.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. Başkan Sözen’in son konukları ise Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Bekir Kumbul, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal oldu. Konuk belediye başkanları, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e yeni görevinde başarılar diledi.

Konuk başkanlar
Misafirlerini nazikçe ağırlayan Başkan Şükrü Sözen, görevini yaparken Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul’un tecrübelerinden her zaman yararlanacağını ve bu anlamda diyaloglarının sürekli devam edeceğini söyledi. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’le de uzun uzun sohbet eden Başkan Şükrü Sözen, Antalya’nın ilçeleriyle bütün olduğunu bu yüzden çalışmaların bütünlük taşıması gerektiğini söyledi. İade-i ziyarete gelen Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal’ı da makamında ağırlayan Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’nin beldeleri bir anne gibi kucaklayacağını anlattı.