HASTA VE HASTA YAKINLARI MİSAFİRHANESİ HİZMETE AÇILIYOR

HASTA VE HASTA YAKINLARI MİSAFİRHANESİ HİZMETE AÇILIYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal yatırımlarından birisini daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Manavgat Belediyesi'ne bağlı Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi hizmete açılıyor

ÖNEMLİ BİR HİZMET

Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Huzurevi gibi büyük yatırımlarını hayata geçiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal yatırımlarından birisini daha hayata geçiyor. Manavgat Belediyesi'ne bağlı Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi önümüzdeki günlerde hizmete açılıyor. Kentimizde bulunan hastanelerde tedavi görmek için diğer il ve ilçelerden gelen hastalara ve yakınlarına hizmet verecek tesis, sosyal ekonomik düzeyi iyi olmayan kişilere konaklama imkanı sunacak. Tek katlı ve iki daireden oluşan misafirhanede bay ve bayan ayrı olmak üzeri toplam 10 kişi konaklayabilecek. Hasta yakınları, son derece modern bir şekilde dizayn edilen mutfakta diledikleri gibi yemeklerine pişirebilecek. İhtiyaç halinde banyolarını yapabilecek. Çamaşırlarını da yıkayabilecek.

SÖZEN; “HASTA VE HASTA YAKINLARI BİZİM MİSAFİRLERİMİZ”

Kentimize gelerek hastanelerde tedavi olan hastaların ve yakınlarının Manavgat’ın misafiri olduğunu belirten Başkan Sözen, hizmete girecek olan misafirhanede gönül rahatlığıyla ağırlama yapacaklarını söyledi. Sözen, Manavgat’ta her zaman ilkleri gerçekleştirdiğini belirterek, Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi’nin de bir ilk olduğunu söyledi. Başkan Sözen

“Hasta ve hasta yakınlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda konaklarımı bizim için büyük önem taşıyor. İç tefrişatını büyük bir titizlikle hazırladığımız misafirhanemiz bir çok hasta ve yakınlarının yüzünü güldürecek'' dedi.