DÜNYA ŞAMPİYONLARINDAN BAŞKAN SÖZEN'E ZİYARET

DÜNYA ŞAMPİYONLARINDAN BAŞKAN SÖZEN'E ZİYARET

2016 Dünya Kupası Hazırlık kampına Manavgat'ta devam eden İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, bu yıl 19 Haziran - 2 Temmuz 2016 tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampına Manavgat'ta devam ediyor. 2012 yılında dünya şampiyonu olan milli takım hem Manavgat'ta hem de Türkiye de işitme engellilere gösterdiği destekten dolayı Başkan Sözen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sporcuları büyük bir nezaketle ağırladı. Milli Takım Teknik Sorumlusu Ali Metin, Milli Takım Kaptanı Soner Balcı, Manavgat Belediyesi Spor Kordinatörü Ahmet Ersoy, Manavgat İşitme Engelliler Takım Kaptanı ve Milli Takım oyuncusu İbrahim Güzel ve Milli Takım Tercümanı Kuddusi Aydın'dan oluşan ekip Başkan Sözen'e ''7'' numaralı milli takım forması hediye etti.

SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK

Her zaman spora ve sporcuya tam destek verdiğini belirten Başkan Şükrü Sözen, sporun, insanlığın ortak dili olduğunu söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Barış ve kardeşliğin teminatı olarak gördüğümüz sporu ve sporcuyu belediyemiz olarak her zaman destekliyoruz. İşitme Engelliler takımımız ise bizim için çok önemli. Onların başarıları ile her zaman gururlanıyoruz. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Milli takımımıza 2016 Dünya Şampiyonası'nda başarılar diliyorum" dedi.