MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 3. SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ

DNZ_3931

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 3.SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ

Manavgat Belediyesi’nin, toplum sağlığı için yürüyüş yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlediği “Irmak Kıyısında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” etkinliğinin 3’üncüsü Manavgat halkının yoğun katılımıyla yapıldı

Cumhuriyet Meydanı altındaki sergi alanından başlayan yürüyüşe Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, Manavgatlı sporseverler ve vatandaşlar katıldı. Akşam saat 20.00’daki yürüyüşün başlangıcında çay servisi yapılırken, keyifli sohbetler ve gülen yüzler dikkat çekti. Bisikletçilerin de destek amacı ile yürüyerek katıldıkları etkinlikte hep birlikte eğlenceli bir şekilde ırmak boyunca yürüyen vatandaşlar, etkinliğin rutin bir şekilde yapılmasından memnun olduklarını dile getirdi. Yürüyüşe katılan topluluk, günün stresini ve yoğunluğunu atmış olmanın da verdiği rahatlıkla tekrar Cumhuriyet Meydanı'nda yürüyüşlerini sonlandırdılar.

DNZ_3975

DNZ_3959