Belediyemizden Eğitime Tam Destek

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı şu günlerde eğitime tam destek veriyor. İhtiyacı olan okulların eksiklerini gidermeye çalışan Başkan Sözen, başarılı öğrencilere hediyeler veriyor

2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılının başladığı şu günlerde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eğitime tam destek verdiğini belediye çalışmaları ve aktiviteleriyle ortaya koyuyor. Başkan Sözen, yaklaşık 1 aydır ilçe merkezindeki ilköğretim okulları ile liselerin okul bahçesi, yol, kanalizasyon ve genel yapı eksiklerini belediye imkanlarını seferber ederek tamamlamaya çalışıyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu, Şelale Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ile birçok ilköğretim okulunun civar asfaltlarının döküldü, teknik alt yapı eksikleri tamamlandı.

ÖSS birincilerini unutmadı
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarılı öğrencileri de unutmuyor. Dün makamında ÖSS birincileri Emine Şen ve Sinem Aslan'ı ağırlayan Başkan Sözen, gençlere altın takarak tebrik etti. Gençlerin başarısının kendilerini gururlandırdığını dile getiren Başkan Şükrü Sözen, Manavgat'ın eğitimdeki başarı grafiğinin her geçen yıl yükseldiğini bunun da memnuniyet yarattığına işaret etti. Başkan Sözen ile uzun uzun sohbet ÖSS birincileri, dilek ve isteklerini bildirdi.

Eğitim yılı sohbeti
Başkan Şükrü Sözen, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir grup öğrenciyi daha makamında ağırladı. Toros ilköğretim Okulu'ndan 3. sınıf öğrencisi Hasan Gürkanalp, 5. sınıf öğrencisi Hatice Nuruzman, 8. sınıf öğrencileri Onurcan Şahin ve Rojdanur Kahvecioğlu ile Türkçe Öğretmeni Gamze Derter ile Okul Müdürü Şükrü Güneş Başkan Şükrü Sözen ile eğitim üzerine sohbet etti. Başkan Şükrü Sözen öğrencilere hayatta başarının yolunun çalışmaktan geçtiği, bu yüzden de çok çalışmaları gerektiği öğüdünde bulunarak, yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Soruna anında çözüm
Başkan Sözen öğrencilere dilek ve şikayetlerinin bulunup bulunmadığını sorduğunda ise 8. sınıf öğrencisi Onurcan Şahin, Başkan Sözen’den okula giden yol kaldırımlarının yapılmasını istedi. Başkan Sözen ise Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu'nu anında arayarak söz konusu yol ve kaldırımın durumu ile ilgili bilgi alarak soruna anında çözüm buldu. Başkan Sözen, "Okul müdürlerimizin aracılığı ile gelen eksiklerin listesi bir hayli kabarık. Bu listeleri inceleyerek gereken neyse yapıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizi ve çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettim. Uzun süredir çocuklarımızın zorluk çekmemesi için okul etraflarını asfaltlıyoruz. Hizmetlerimiz yıl içersinde de imkanlarımız ölçüsünde artarak devam edecek" dedi.