ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU MANAVGATLI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

LA FONTEN (7)

ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU MANAVGATLI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği, “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı tiyatro oyunu 4-5 Mart tarihlerinde İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde, Manavgatlı çocuklarla buluştu.

Manavgat Belediyesi’nin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak düzenlediği “La Fonten Orman Mahkemesinde” isimli tiyatro oyunu Manavgatlı çocuklarla buluştu. Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncularının sahnelediği eser 4-5 Mart tarihlerinde İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde oynandı.

LA FONTEN (3)

Türk çocuk edebiyatının usta yazarlarından Yalvaç Ural’ın yazdığı oyun, çevreye karşı duyarlı nesilleri bilinçlendirilmesi, hayvan ve doğa sevgisinin aşılanması konu ediyor. İnsanların doğayı bozması neticesinde aslan krala danışan hayvanların, La Fonten’e dertlerini anlatmasıyla başlayan oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Düzenlenen etkinliğe çocuklarıyla katılan aileler, çocukları unutmayıp böyle bir etkinliği organize ettiği için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gelecek nesilleri bilinçlendirmenin herkesin görevi olduğunu ifade etti. Başkan Sözen “Çocuklarımız hepimizin geleceği, yarınlarımızın teminatıdır. Onları bilinçli bir şekilde geleceğe hazırlamak hepimizin temel görevidir. Bu kapsamda etkinliklerimizin sayısını arttıracağız” dedi.

LA FONTEN (4)

LA FONTEN (8)