BELEDİYE’DEN GÜNDOĞDU’YA PARKE VE KALDIRIM DÜZENLEMESİ

DSC_6341

BELEDİYE’DEN GÜNDOĞDU’YA PARKE VE KALDIRIM DÜZENLEMESİ

Manavgat Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi Turizm Caddesi yoluna kaldırım ve parke çalışması başlattı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in talimatı ile harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin en önemli turizm merkezlerinden Gündoğdu’ya kaldırım ve parke çalışması başlattı. Daha önceden Gündoğdu'ya yeni imar yolu açımı, yol bakımı, açık kanal temizliği, reglaj çalışmaları ve asfalt çalışmaları yapılmıştı.

DSC_6363

Günden güne artan yatırımların en sonuncusu ise Gündoğdu Turizm Caddesine yapıldı. Yapılan çalışmalarla 250 metre bordür taşı döşenirken 350 m2 de parke yapıldı. Toplamda bin 850 m2 parke ve 400 metre bordür taşı döşeyen ekipler çalışmalarını bölge esnafını ve vatandaşları mağdur etmeden tamamlandı. Tüm mahallelere ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet veren Manavgat Belediyesi, yeni turizm sezonu öncesi yaptığı çalışmayla bölge esnafı ve vatandaşların yüzünü güldürdü. Manavgat Belediyesi’nin çalışmalarından oldukça memnun olan bölge halkı Başkan Sözen’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Vatandaşlardan gelen istek ve şikayetler doğrultusunda hizmet verdiklerini ifade eden Sözen, çalışmaların aynı ilkeler doğrultusunda devam edeceğini belirtti. Sözen, “ Gündoğdu Mahallemizde yeni turizm sezonu öncesinde hemşerilerimizin ve esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde çalışmalar yapıyoruz ” dedi.

DSC_6367

DSC_6338