MANAVGAT BELEDİYESPOR PLAY OFF'TA LİDERLİĞİ GERİ ALDI

DNZ_3122

MANAVGAT BELEDİYESPOR PLAY OFF'TA LİDERLİĞİ GERİ ALDI

Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, deplasmanda Finike Belediyespor'un konuğu oldu. Zorlu bir mücadelenin ardından tek golle maçın galibi olan Manavgat Belediyespor, 12 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Başarılı bir sezon geçirerek Süper Amatör Merkez Doğu Gurubu'nu ikinci olarak tamamlayan Manavgat Belediyespor yoluna Play Off maçlarıyla devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak iki takımın belli olacağı Play Off maçlarında kıran kırana mücadeleler devam ederken, tek bir mağlubiyetle ligin ilk yarısını tamamlayan Manavgat Belediyespor liderlik koltuğuna oturdu. Geçtiğimiz hafta Beymelek Belediyespor maçında üç puanı hanesine yazdıran Manavgat Belediyespor, Finike Belediyespor karşısında Adil Arıcı'ın 59. dakikada attığı golle galip gelerek puanını on ikiye yükseltti.

DNZ_3117

Finike 100. Yıl Stadyumu'nda karşı karşıya gelen iki takım kıran kırana bir maç ortaya koydu. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında sahneye Adil Arıcı çıktı. Alica'nın kullandığı serbest vuruşu arka direkte kafayla tamamlayarak skoru 1-0'a taşıyan Adil Arıcı, aynı zamanda maçın skorunu da belirlemiş oldu. Manavgat Belediyespor, 11 Şubat Cumartesi günü Play Off'un güçlü isimlerden Kestel Belediyespor'la Milli Egemenlik Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 14.00 da başlayacak mücadeleyi izlemek isteyen Manavgat Belediyespor'lu taraftarlar için Manavgat Atatürk Kültür Merkezi önünden saat 12.00'da araç hareket edecek.

DNZ_3128

DNZ_3138