YAYA KÖPRÜSÜNE ÇİNLİ MÜHENDİS DESTEĞİ

DNZ_3017

YAYA KÖPRÜSÜNE ÇİNLİ MÜHENDİS DESTEĞİ

Manavgat Belediyesi tarafından Manavgat Irmağı üzerine yaptırılan yaya köprüsü inşaatı, Çin’den gelen mühendislerin çalışmalarıyla tüm hızıyla ilerliyor.

ÇELİK HALATLARI MONTE ETTİLER

Çin’den gelen mühendisler, Manavgat Belediyesi’nin yaptırdığı yaya köprüsü inşaatında gece gündüz çalışarak teknik destek veriyor. Çinli mühendisler Liu Lianglou ve Hu Chunhua’nın yaptığı çalışmalar ile 25 ton ağırlığındaki 32 halat

7 gün süren çalışmayla yaya köprüsüne bağlandı. Çelik halatların montaj işlemleri için Manavgat Belediyesi’ne teknik destek veren Çinli Mühendisler yaya köprüsünün daha sağlam olması için çalışmalarını büyük bir titizlikle yaptı.

DNZ_3004

BAŞKAN SÖZEN TEŞEKKÜR ETTİ

Ju Sling ve Göver Çelik Halat şirketleri ortaklığında 15 gün süren çalışmalar halata binen yüklerin ayarlanmasıyla son buldu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ın çehresini değiştirecek yaya köprüsü çalışmalarının özenle yapıldığını ifade etti. Başkan Sözen, “ Manavgat’ımızın çehresini değiştirecek olan yaya köprümüzde uzman mühendislerimiz en ince detayları göz önünde bulundurarak çalışma yapıyor. Köprümüz çok yakında tamamlanacak Bu arada Çin’den gelerek çalışmalarımıza katkıda bulunan Çinli mühendis dostlarımıza da çok teşekkür ederiz. Kendilerine Manavgat’taki çalışmaları için teşekkür belgelerini de hazırladık, takdim edeceğiz” dedi.

DNZ_3011

DNZ_3035