Belediye bir telefon kadar yakın

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda bayram sevincini yaşamaları için belediyenin tüm birimlerinin seferber edilerek her türlü tedbirin alındığını, hizmetlerin vatandaşlara bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi.

Belediyeden ücretsiz çöp poşeti
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşların rahat, huzurlu, güvenli ve sağlıklı, bir ortamda bayram geçirmeleri için belediyenin tüm birimlerini seferber ederek her türlü tedbiri aldıklarını açıkladı. Başkan Sözen, 4 günlük bayram boyunca belediye hizmetlerinin vatandaşa bir telefon kadar yakın olduğunu da vurguladı. Başkan Şükrü Sözen, vatandaşların kestirdikleri kurbanları saklamaları, taşımaları veya atıklarını toplamaları için belediye tarafından ücretsiz poşet dağıtımı da yapacaklarını vurguladı.

Telefon kadar yakınız
Başkan Sözen, "Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüzün görevlendirdiği ekipler ve veteriner hekimimiz Kurban Bayramı süresince kurban satış ve kesim merkezlerimizde denetimlerini sürdürecek. Temizlik işleri Müdürlüğümüzün ekipleri, hijyen ve temizlik konusunda işlerini hiç aksatmadan yapacak. Belediyemizin İtfaiye Müdürlüğü çalışanları yangın ihtimaline karşı bayramda da görevini sürdürecek. Ayrıca vatandaşların su arıza, kanalizasyon ve cenaze işleri de aksatılmadan yapılacak. Kısacası belediye vatandaşlara bir telefon kadar yakın olacak" dedi.

İtfaiye : 746 39 98 – İhbar: 110
Su ve Kanalizasyon : 746 24 01
Alo Zabıta : 742 65 38 – 742 65 39 (153)
Santral ve Genel İhbar : 746 13 93