BAŞKAN SÖZEN’DEN FUTBOLA BÜYÜK DESTEK

1 BAŞKAN SÖZEN’DEN FUTBOLA BÜYÜK DESTEK

Spora ve sporcuya her zaman önem veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi bünyesinde bulunan mahalle takımları Çolaklıspor, Ilıcaspor ve Sarılarspor’da oynayan 250’ye yakın futbolcu genci yaptığı malzeme yardımıyla sevindirdi.

KENDİ STADLARINDA ZİYARET ETTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gençlerin spor gelişimlerine verdiği destekle de kent halkının büyük takdirini topluyor. Kendisi de sporcu bir kişiliğe sahip olan ve sporun hemen her dalıyla ilgilenen Başkan Sözen, sporla uğraşan çocuk ve gençlerin her zaman yanında oluyor. Başkan Sözen, yeni yıl öncesinde Manavgat Belediyesi bünyesinde bulunan mahalle takımları Çolaklıspor, Ilıcaspor ve Sarılarspor’da oynayan 250’ye yakın futbolcu genci yaptığı malzeme yardımıyla sevindirdi.

EKSİKLER DE TAMAMLANACAK

Başkan Sözen, yılbaşından bir gün önce, akşamüstü yapacakları antrenmanları öncesinde futbolcu çocukları kendi stadlarında ziyaret ederek içerisinde eşofman, tişört, şort, çorap, yağmurluk olan paketleri hediye etti. Başkan Sözen, takımlara futbol malzemeleriyle antrenör ekipmanlarını da eksiksiz olarak temin etti. Sözen sırasıyla Çolaklısporu Çolaklı Stadında, Ilıcaspor’u Ilıca Stadında, Sarılarspor’u ise Sarılar Stadında ziyaret etti. Aileleriyle birlikte antrenmana gelen gençler, Başkan Sözen’i görünce oldukça sevinerek spor malzemeleri için teşekkür etti. Başkan Sözen, futbolcu gençlerin varsa kalan malzeme eksiklerinin de tamamlanması için Manavgat Belediyespor Koordinatörü Ahmet Ersoy’a talimat verdi.

MUHTARDAN PLAKET

Başkan Sözen, futbolcu gençleri toplayarak onlara öğütler de verdi. Sözen, “Kötü alışkanlıklar edinmeyip futbol ile uğraştığınız için teşekkür ederim. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Kendinizi geliştirin ve başarılara imza atın. Ulu Önder Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve akıllısını severim’ diyerek bizlere yol göstermiş. Sporu bırakmayacaksınız, ama aynı zamanda derslerinizi de ihmal etmeyeceksiniz. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Alt yapıya ve gençlere büyük önem veriyoruz. Manavgat Belediyesi olarak her zaman sizleri desteklemeye devam edeceğim” dedi. Sarılar Mahalle Muhtarı Burcu Özden ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e futbol takımlarına yaptığı katkılar nedeniyle plaket hediye etti.