MANAVGAT BELEDİYESİ’NE 2 PROJE ÖDÜLÜ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NE 2 PROJE ÖDÜLÜ

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin proje yarışmasına katılan Manavgat Belediyesi, Pazarcı Irmak Kıyısı Düzenlemesi ve Motosiklet Festivali Projeleriyle 2 ödüle layık görüldü

1’inci Akdeniz Belediyeler Birliği Proje Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu. 4 kategoride 12 ödülün verildiği yarışmada Manavgat Belediyesi’nin, halk tarafından da beğenilip oldukça takdir gören 2 projesi ödüle layık görüldü. Manavgat Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ödüllü proje yarışmasının Alt-Üst Yapı İşleri ve Ulaşım Hizmetleri ve Sosyo Ekonomik ve Kültürel Gelişim Kategorilerine birer projeyle katıldı.

a+şa¦ş¦-pazarc¦- ¦-rMAK KIYISI PROJES¦-

Yarışmada Manavgat Belediyesi’nin Aşağıpazarcı Irmak Kıyısı Düzenleme Projesi 2’inciliğe layık görülürken, Manavgat Motosiklet Festivali Projesi de 3’üncülüğe layık görüldü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Atatürk Kültür Merkezi’ndeki ödül törenine ekibiyle birlikte katıldı. Aşağıpazarcı Irmak Kıyısı Düzenlemesi Projesi’nin 2’ncilik ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik ve Etüd Proje Müdürü Ezgi Öz alırken, Motosiklet Festivali Projesi’nin 3’üncülük ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz ve Kültür Müdürü Halis Akkaya aldı.

Her iki projenin de ödüle layık görülmesinin onurlandırıcı olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Belediyemizin proje ve çalışmalarının ödüle layık görülmesi son derece sevindirici. Ödüllerimizi halkımız adına aldık. Bizlere projelerimizi hayata geçirirken katkı koyan Manavgat halkıma teşekkür ederim” dedi.

motosiklet festivali (1)