UMUDUN KUŞLARI ÜŞÜMESİN

1 UMUDUN KUŞLARI ÜŞÜMESİN
Manavgat Belediyesi ve Özel Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte “Umudun Kuşları Üşümesin” adlı ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Kuşların kış aylarında üşümemesi için kuş evlerinin üretilip kentin belirli bölgelerine asılması amacını taşıyan proje ile ilgili olarak Manavgat Belediyesi ve okul yönetimi arasında protokol imzalandı. Protokol imza törenine Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Öz ve Sebahat Çevik, Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına katılırken, Bahçeşehir Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Turgut Aydın, Proje sorumlusu öğretmen Necla Görgülü, Proje yönetici öğretmeni Harun Yılmaz ile öğretici öğretmen Yücel Aslan ile projeyi hayata geçiren 9 ve 10. sınıf öğretmenleri katıldı.

IMG_5156

IMG_5209

Protokolün imzalanmasının ardından öğrenciler, öğretmenler ve belediye başkan yardımcıları kuş evlerini yerleştirmek amacıyla ırmak kıyısına yürüdü. Öğrencilerin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendileri yaptığı 25 adet kuş evi, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla ağaçlara asıldı. Kuş evlerinin yerleştirilmesine öğrenciler de yardım etti. Öğrenci ve öğretmenler, projeye katkı veren Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti. Ağaçlar üzerine öğrencilerin yerleştirdiği kuş evleri ise oldukça güzel görüntü oluşturdu.

IMG_5218