Avrasya Sirki Manavgat´ta

Dünyanın ilk Türk sirki olan Avrasya Sirki, Manavgat Belediyesinin organizasyonuyla 3 gün Manavgat´ta gösteri yapacak.

Eski Cumartesi Pazarı alanındaki 2 bin kişilik çadırda yapılacak gösterilerde Manavgatlılar, aslanlar, kaplanlar, dev piton yılanları, sihirbazlar, cambazlar ve akrobatlarla hoşça vakit geçirecek.

Manavgat Belediyesi, Dünyanın ilk Türk Sirki olan Avrasya Sirki´ni Manavgatlılarla buluşturuyor. Eski Cumartesi Pazarı alanına kurulacak olan 2 bin kişilik dev sirk çadırında
3 gün boyunca aslanlar, kaplanlar vahşi hayvan gösterileri, tel cambazları, akrobatlar, palyaçolar, sihirbazlar ve Dünyaca ünlü sirk sanatçıları gösteri sunacak.

12-13-14 Mart tarihlerindeki gösterilerin açılışı 12 Mart Cuma günü saat 20.00´de protokol ve basının da davetli olduğu kalabalık bir katılım ile yapılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen´in desteği ile ilçe genelindeki başarılı ilk ve ortaöğretim öğrencileri de sirk gösterilerini ücretsiz izleyecek. Uluslararası Avrasya Sirki'nde Türk, Ukraynalı, Rus, Bulgar, Moğol ve Gürcülerden oluşan 40 kişilik bir kadro görev alıyor.