Başkan Sözen Dünya Kadınlar Gününü Kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Sözen sabah erken saatlerinde tek tek bayanların gününü kutladı,öğle saatlerinde de meclis üyeleri ile Cumhuriyet Alanında bayanlara karanfil dağıttı.

Manavgat Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile sabah erken saatlerde çalışan bayanları taşıyan servis araçlarına binerek bayanlara karanfil dağıttı,Belediye personelinin de kadınlar gününü kutlayan Başkan Sözen burada da özel olarak hazırlanan çiçekleri dağıttı ve kadınlar gününü kutladı.Cumhuriyet Alanı Kültürevi önünde,yoldan geçen bayanlarında Kadınlar Günü kutlanarak çiçek verildi.Akşam saatlerinde de Boğaz otelde program düzenlendi ve kadınlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.Programa katılan Başkan Şükrü Sözen tüm bayanlara çiçek vererek Kadınlar Günü'nü kutladı.