MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN YENİ ASFALT PLENT TESİSİ FAALİY

asfalt

MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN YENİ ASFALT PLENT TESİSİ FAALİYE GEÇTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, kent halkına daha iyi, hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermek amacıyla faaliyete geçirdiği asfalt plent tesisi üretime başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’a kazandırdığı yeni plent tesisini inceleyerek bilgi aldı.

7K4A4213

Eski plent tesisinin yetersiz ve büyüyen Manavgat’a hizmet vermekte eksik kaldığını ifade eden Başkan Sözen, “ Eski plent tesisimiz saatte 50 ton asfalt üretmesine sahipken yeni plent tesisimiz ise saatte 240 ton asfalt üretme kapasitesine sahip. Çevreye duyarlı, doğal gazla çalışan ve daha az yakıt ile daha çok verim aldığımız plentimiz 106 Mahallemize hizmet götürecek. Büyüyen ve çağdaş bir kent olma yolunda ilerleyen kentimize daha iyi bir şekilde hizmet etmenin bilinciyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Girişimlerini yaparak kentimize kazandırdığımız modern plent tesisimiz Manavgat’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

7K4A4220

7K4A4281