MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK EĞİTİM MERKEZİ ve KÜTÜPHANE

OKULLAR BÖLGESİNDE

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in 2019 Yerel Seçimleri öncesinde öğrencilere taahhüt ettiği Gençlik Eğitim Merkezi ve Kütüphane projesi tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi Şahin Tepesi Mevkii’nde okulların yoğun olarak bulunduğu bölgede devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Manavgat Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından tasarlanan eğitim merkezinde, ders çalışma masalarının monte işlemi yapılırken, mutfak, dinlenme alanı ve yürüyüş yolu çalışmaları da büyük ölçüde tamamlandı.

ÜCRETSİZ YARARLANACAKLAR

Lise ve orta öğrenim öğrencileri, Gençlik Merkezi ve Kütüphane’nin hizmete girmesiyle birlikte internet, çay, dinlenme alanı, yürüyüş alanları ve ders çalışma odalarından ücretsiz olarak yararlanabilecek. Gençlik Eğitim Merkezi ve Kütüphane’den tüm öğrencilerin en yüksek bir şekilde verim almasını hedefleyen Manavgat Belediyesi, konusunda uzman öğretmenleri de bünyesinde bulunduracak. Öğrenciler, kaynak kitaplara da kolayca kütüphaneden ulaşabilecek.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak amacıyla modern projeleri hızla hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi olarak, gençlerimizin ve çocuklarımızın modern ve çağdaş bir ortamda kendilerini geliştirmelerine katkı sunmak istiyoruz. Çocuklarımızın eğitim hayatını ve geleceğini bizler de aileleri kadar önemsiyoruz ve onların her anında yanında olmaya özen gösteriyoruz. Projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde neticeye götürerek hizmete açacağız. Kentimizi ileri taşımaya yönelik taahhüt ettiğimiz tüm projelerimizi sırasıyla hayata geçirmeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

1_

3_