MANAVGAT BELEDİYESİ GELECEĞİN 10 YILINI FUARDA TANITTI

IMG_9815

MANAVGAT BELEDİYESİ GELECEĞİN 10 YILINI FUARDA TANITTI

Manavgat Belediyesi, Türkiye’nin en büyük şehircilik fuarı olan 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarına, “NEXT 2027 ve Manavgat şimdi daha mutlu” sloganıyla hazırladığı standında büyük beğeni topladı.

ANFAŞ Expo Fuar Alanı’nda 150 katılımcı ve 15 bin ziyaretçi beklentisi ile açılan fuarın ilk gününde Manavgat Belediyesi standı, izleyicilerden tam not aldı. Fuara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları katılırken, ilk gün yüzlerce kişi modern bir şekilde dizayn edilmiş standı gezdi. Manavgat Belediyesi’nin geleceğin 10 yılını planlayarak hazırladığı projeler, 3 boyutlu görsel efektli film tünelinde izleyicilere sunuldu. Ziyaretçiler, daha yaşanabilir şekilde dizayn edilmiş, geleceğin Manavgat’ını 3 boyutlu tünelde izleme imkanı buldu. Manavgat Belediyesi’nin modern standını Antalya Valisi Münir Karaloğlu, fuarın onur konuğu Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Akseki Belediye Başkanı Mustafa Hikmet Uysal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, Büyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız, Kuleönü Belediye Başkanı Sezai Çakır, Büyükkabak Belediye Başkanı Ali İhsan Temirçin, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, TBB Genel Sekreteri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Hayrettin Güngör, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ziyaret etti.

IMG_0043

Fuarın onur konuğu Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Manavgat Belediyesi’nin projelerini 3 boyutlu tünelde Başkan Sözen ile büyük beğeni ile izledi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte standı ziyaret eden protokol üyeleri de Manavgat Belediyesi’nin yürütmekte olduğu ve hedeflediği projeleri ilginç tünelde alkışlayarak izledi. Başkan Şükrü Sözen, belediyelerin yaptığı işlerin görücüye çıkmasına, aynı zamanda sektörün birbiri ile yakın gruplarının birarayagelmesini sağlayan fuarda ulusal ve yerel yayın yapan TV kanallarına da sık sık röportaj verdi. Başkan Şükrü Sözen, “Hiç şüphesiz ki Manavgat sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel kentlerinden birisi. Tarihiyle turizmiyle, doğasıyla eşi benzeri yok. Bizim belediye olarak buradaki görevimiz, zaten çok güzel ve eşsiz güzellikteki Manavgat’a daha artı değer katabilmek. Daha yaşanabilir bir Manavgat’ı oluşturmak amacıyla geleceğin 10 yılını planlamak için çalışıyoruz. Bu fuarda da bu projelerimizi tüm Türkiye’ye gösterdik. Standımızın ilgi çekmesi bizleri çok mutlu etti. 3 boyutlu görsel efektli tünelimiz büyük ilgi çekti. Tüm Manavgat halkımızı 26 Mart tarihine kadar devam edecek fuarda Manavgat Belediyesi standına bekliyoruz” dedi.

IMG_0069

IMG_0080