BOĞAZ OTEL MESİRE’DE KÖKTEN YENİLEME

DSC_9603

BOĞAZ OTEL MESİRE’DE KÖKTEN YENİLEME

YOL, KALDIRIM, ÇİT ÇALIŞMALARI BİTTİ

Manavgat Belediyesi yıllardır kent halkına hizmet eden eşsiz güzellikteki Boğaz Mevki Mesire Alanı’nda başlattığı yenileme ve çevre düzenlemesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

DSC_9575

Bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında, yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı, çevre çitlerinin yenilendiği belirtilirken, mesire alanından halkın daha iyi hizmet alabilmesi için de piknik ünitelerinin düzenlenip, piknik masalarının adet sayısının da artırıldığı açıklandı.

NESİLLER BOYU HİZMET EDECEK

Sezonda halkın sorunsuz bir şekilde mesire alanını kullanabilmeleri amacıyla bölgede otopark alanları, yürüyüş yolları ve gezinti yolları yapılarak muhteşem güzellikteki alanın, doğa ile daha da uyumlu hale getirileceği vurgulandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hazırlanan proje üzerine uygulanan projede çocuklu aileleri de unutmadıklarını ve tüm çocuk oyun gruplarının yenileneceğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, en kısa sürede tamamlanacak olan çalışmalar ile Boğaz Mevki Mesire alanının uzun vadeli kullanımlara nesiller boyu hizmet edebileceğini söyledi.

DSC_9578

SÖZEN; “ASILSIZ SÖYLENTİLERE İTİBAR ETMEYİN”

Başkan Sözen son derece önemsediği Mesire alanı ile ilgili şunları söyledi, “Sorgun Bölgesi’nde yer alan Boğaz Mevki, bölgemizin en önemli değerlerinden bir tanesidir. Deniz, ırmak ve doğanın iç içe olduğu bu bölgemizde mesire alanımız ve tüm Manavgat halkı ile yerli ve yabancı turistlerin zamanını geçireceği sahilimiz mevcuttur. Bu eşsiz güzellikteki alanımız bizim için son derece kıymetli ve hassas bir konuma sahiptir. Doğayı kullanırken korumayı amaçlayan çalışmalarımızı bir süredir sürdürmekteyiz. Çalışmalarımız, Orman İşletme Müdürlüğünden izinli olarak doğal değerlerimiz korunarak devam etmektedir. Halkımızın yıllardır kullandığı mesire alanının yıkılması, kaldırılması gibi bir durum ise asla söz konusu değildir. Bu söylemlere hiç kimse itibar etmesin. Aksine güzelleştirme çalışmalarımız her yıl yapılmaktadır ve bu yıl çalışmalar artırılmıştır. Kaldı ki, Manavgat Belediyesi olarak bölgemizdeki mesire alanının yetersiz kalması nedeniyle Çolaklı, Yemişli ve Örenşehir’de 3 adet daha mesire alanı da planlanmıştır. Yemişli bölgesindeki mesire alanının yapımına ise geçtiğimiz günlerde başlanmıştır. Boğaz Bölgesindeki plajlarımız ise halkımızın malıdır ve her şekilde vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile kullanabilir. Yapılan düzenleme çalışmalarımız sonrasında mesire alanımızdan vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile faydalanabilir”

DSC_6729