YANGINZEDE ÜRETİCİLERE SULAMA BORUSU DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük yangın felaketi sonrasında tarımsal üretimin sekteye uğramadan sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği sulama borusu dağıtımına tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Atatürk Stadyumu’na gelen yangınzede üreticiler, tarımsal faaliyetlerde kullanabilecekleri sulama borularını Başkan Şükrü Sözen eşliğinde teslim aldı.

DSC_0521

Sulama borusunun teslimatına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları Euroka Sigorta A.Ş yetkilileri ve üreticiler katıldı. Sulama boruları, Manavgat Belediyesi çalışanları tarafından çiftçilerin araçlarına teker teker yüklendi. Üreticiler, tarımsal faaliyetin en önemli unsuru olan sulama borularının yenilenmesinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, orman yangınlarında zarar gören tüm vatandaşlara bire bir ulaştıklarını belirterek hayırseverler aracılığıyla gelen destekleri ivedilikle ulaştırdıklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Çiftçilik ve üreticilik yaparak hayatını idame ettiren vatandaşlarımız büyük yangın felaketinin ardından mağduriyet yaşadı. Acımıza ortak olarak bizlere destek olan vakıflar, dernekler ve şirketler aracılığıyla Manavgat Belediyesi olarak doğru ellere ulaşmaya son derece gayret ediyoruz. Sulama borusu, tarımsal üretimin en önemli unsurlarından bir tanesi. Üreticimize ve köylümüze bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu bize. Yaralarımızı sarmamıza katkı sağlayan, destek veren tüm kuruluşlara Manavgat halkı adına yürekten teşekkür ediyorum. Yangından zarar gören tüm vatandaşlarımızın her an yanlarında olmaya devam ederek tüm yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

DSC_0524

DSC_0527