ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Manavgat 60.Yıl İlköğretim Okulu 3-H ve 3-G sınıfı öğrencileri, Manavgat’ta yaşayan ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Manavgat Belediyesi Sosyal Market’e kıyafet bağışı yaptı. Öğrencileri, Başkan Şükrü Sözen ağırladı.

7K4A6828

Manavgat Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla kurulan Sosyal Market, duyarlı insanların desteği ile yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Manavgat Belediyesi Sosyal Marketin son ziyaretçileri ise 60.Yıl İlkokulu’nun duyarlı öğrencileri oldu. Sabah saatlerinde öğretmenleriyle birlikte belediye hizmet binasına gelen minikler, beraberinde getirdikleri kullanılabilir durumdaki elbiseleri Sosyal Market birimine teslim etti. Öğrencilerin anlamlı ziyaretine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Duyarlı öğrenciler, doğa ve hayvanlara yönelik yaptıkları farkındalık çalışmaları hakkında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e bilgi verdi. Öğrenciler, Manavgat Belediyesi ve Başkan Şükrü Sözen hakkında ki merak ettikleri soruları da sordu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, öğrencilerin sorularına büyük bir samimiyetle cevap verdi.

7K4A6834

SÖZEN’DEN FARKINDALIK VURGUSU

Sosyal Market’i hayata geçirdikten sonra vatandaşlardan gelen katkılar sayesinde ihtiyaç sahiplerine hızla ulaştıklarını belirten Başkan Şükrü Sözen, toplumun her kesiminin çevresine karşı duyarlı olması gerektiğini vurguladı. Sözen, “Manavgat Belediyemizin en özel hizmetlerinden birisi olan Sosyal Market’imiz, duyarlı vatandaşlarımız tarafından gelen eşya ve elbiseleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Bugün de çocuklarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için bizleri ziyaret etti. Onların, Atatürk’ümüzün gösterdiği hedefte yürümesi en büyük temennim. Bir insan acı duyabiliyorsa canlıdır, başkasının acısını çekiyorsa insandır sözünü, toplum olarak benimsememiz gerektiğini düşünüyorum. Tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız kullanılabilir durumdaki ev eşyası ve kıyafetlerini gönül rahatlığıyla Manavgat Belediyesi’nden teslim alabilir. Kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, onların mutlu, aydınlık dolu yarınlarda yaşamasını temenni ediyorum” dedi.

7K4A6872

7K4A6878