MELEK MOSSO’DAN MANAVGAT’TA 30 AĞUSTOS KONSERİ

Ünlü Pop müzik sanatçısı Melek Mosso 30 Ağustos Zaferinin 100. Yılında Manavgat’ta konser verecek.

MELEK MOSSO

Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının 30 Ağustos Zaferinin 100. Yılını daha coşkulu bir şekilde kutlaması amacıyla bir dizi etkinlik organize etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen öncülüğünde düzenlenecek olan bayraklı meşaleli fener alayı sonrasında ünlü pop müzik sanatçısı Melek Mosso konser verecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılacağı Fener Alayı, Saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak.

7K4A7962

FENER ALAYI, HAVAİ FİŞEK ve KONSER

Belediyenin Manavgat halkına dağıtacağı meşaleler ve bayraklarla coşkulu bir şekilde yürüyecek olan Manavgatlılar, havai fişek gösterisi ve Melek Mosso konserini izlemek için Atatürk Kültür Merkezine ulaşacak. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Manavgat halkına hitabı ve havai fişek gösterisi sonrasında ünlü sanatçı Melek Mosso sahne alacak. Melek Mosso en güzel şarkılarını Manavgatlılar için seslendirecek. Mosso hayranlarının heyecanlı bekleyişi şimdiden başladı.

7K4A8005

7K4A8054