MANAVGAT’TA TÜRK SANAT MÜZİĞİ RÜZGARI ESTİ

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yakın döneme damga vuran şarkıları seslendirerek kent halkına unutulmaz konser verdi

DSC_7681

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk Kültür Merkezi’nde 1970,1980 ve 1990’lı yıllara damga vuran şarkıları Manavgat halkı için seslendirdi. Koro Şefi Özgüz Bekiz eşliğinde sahne alan 49 korist ve 9 kişiden oluşan orkestra ekibi, bir döneme damga vuran eserleri muhteşem bir performans göstererek sahneledi. Konsere, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen eşi Hatice Sözen, kızı İrem Sözen ve belediye başkan yardımcısı Mustafa Ceylan katıldı. Ayrıca Başkan Şükrü Sözen’in ablası Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tülay Enhoş, Esmeray’ın hafızalara kazınan “Unutama Beni” şarkısını seslendirdi. Sunuculuğunu Elif Kurt’un yaptığı konserde sahne alan koristler, “Ellerimde Çiçekler” “Sevdan Olmasa” “Koyverdin Gittin” “Hangimiz Sevmedik” “Sil Baştan” “Kimler Geldi” “Sen Affetsen” “Hercai” gibi dillere pelesenk olan ve Türk halkının gönlünde taht kuran nostalji dolu eserleri okudu. Konsere katılan kent halkı ise alkışlarla tempo tutarak unutulmaz bir akşam yaşadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, “Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu, bizlere unutulmaz bir akşam yaşatarak geçmişe götürdü. Kent halkımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm koro üyelerine Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen adına teşekkür ediyorum” dedi.

DSC_7685

DSC_7692