MANAVGATLILAR İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYOR

Manavgat Belediyesi, mübarek Ramazan ayında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde kurduğu iftar sofrasının yanı sıra kentin büyük mahallelerinde de iftar sofraları kurarak binlerce vatandaşı bir araya getiriyor.

BAŞKAN SÖZEN’İN DUYGUSAL ANLARI

15 yıllık görev süresinin sonuna gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim arifesinde gittiği her mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Sözen, konuşmalarında gözleri dolarak halktan helallik alıyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ TÜRKAN SÖZEN KREŞİ AÇILDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in annesi hayırsever Türkan Sözen’in yaptırdığı Kreş ve Gündüz Bakımevi, düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Topluluğu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir koro konseri verdi.

BAŞKAN SÖZEN’DEN VEDA ZİYARETLERİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulundu.

MANAVGATLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Manavgat Belediyesi, vatandaşların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, toplumsal huzura katkı sağlamak, manevi değerleri yaşatmak maksadıyla her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan çadırlarını kurdu.

METİN CAZ’IN HATIRASI SİDE’DE YAŞATILACAK

Manavgat Belediyesi tarafından merhum Arkeolog Metin Caz anısına Side’de yaptırılan park hizmete açıldı.

MANAVGAT YENİ KÖPRÜSÜNE KAVUŞTU

Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü halkın yoğun ilgisiyle açıldı.Manavgat Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan, Örnek ile Eski Hisar mahallelerini birbirine bağlayan Şükrü Sözen Taşıt Köprüsü muhteşem bir PİNHANİ konseriyle halkla buluştu.