Güncel Haberler
Manavgat Belediyesi, Aşağı Işıklar Mahallesi Ulualan mevkiinde jandarma ekiplerince ortaya çıkarılan kum hırsızlığı olayı üzerine bölgeye hızla müdahale ederek çalınan kumların doğal alanına geri taşınmasını sağladı. Belediye ekipleri, jandarma nezaretinde hem suçüstü yakalanan kumları hem de önceki tarihlerde çalınarak farklı alanlarda depolanan malzemeyi Ulualan mevkiine geri taşıdı.
Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenlerle bir araya gelmek üzere Eğitim-İş Sendikası Manavgat Temsilciliği Lokali ve Türk Eğitim-Sen Manavgat İlçe Temsilciliği’ne ziyaretlerde bulundu.
Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen resmi kutlama programına katıldı.
Arabica Coffee House Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.
İçişleri Bakanı Yardımcısı Sn. Münir Karaloğlu başkanlığında, hayvan hakları ve şehirlerde yaşayan sokak canlılarının yaşam koşullarının ele alındığı değerlendirme toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya, Antalya Valisi Sn. Hulusi Şahin, Antalya İl Emniyet Müdürü Sn. Sabit Akın Zaimoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sn. Büşra Özdemir, ilçe belediye başkanları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Manavgat Belediyesi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü kapsamında önemli bir farkındalık etkinliğine ev sahipliği yaptı. Antalya Barosu Manavgat Çocuk Hakları Kurulu tarafından düzenlenen “Farkındalık Semineri” Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, belediye hizmet binası bahçesinde düzenlenen etkinlikle sonbaharın atmosferini yaratıcı bir şölene dönüştürdü.“Sonbahar Sanat Sokağı” adı verilen etkinlik, miniklerin doğayı keşfetmeleri ve hayal güçlerini özgürce yansıtmaları için önemli bir fırsat sundu.
Manavgat Belediyesi tarafından turizm sektöründe çalışan personele yönelik “Cinsel İstismar ve Tacizi Tanımak, Önlemek ve Bildirmek” konulu farkındalık eğitimi düzenlendi.Belediyenin Psikolojik Danışmanlık Birimi bünyesinde görev yapan psikologlar Emine Aycan Yıldız ve Elif Seçil Seçilir tarafından talepte bulunan otellerde gerçekleştirilen eğitimde, cinsel istismar ile tacizin tanımı ve yasal bildirim süreçleri ele alındı.
- 1 / 70
- ›
- »