MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM KURUMLARI 29 EKİM’İ COŞKUYLA KUTLADI

Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumları olan Side, Çolaklı, Sarılar, Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Merkezi’nde eğitim gören 750 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu Yılını coşkuyla kutlamak amacıyla muhteşem bir program düzenledi. Programa Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, eğitim kurumu çalışanları ve veliler de katıldı.

DJI_0136

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu yılını kutlayan öğrenciler, ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndan ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte AKM’ye kadar yürüyüş düzenledi. Korteje, Manavgat Belediyesi’nin Özgürlük Bandosu’da coşku dolu marşlarıyla eşlik etti. Çocuklar ve eğitmen kadrosu günün anlamına ithafen Türk Bayrağı’nın renkleri olan kırmızı beyaz elbiseler ile programa katıldı. Vatandaşlar ve esnaflar ise korteje katılan çocukların coşkusuna destek olmak amacıyla alkışlayarak tempo tuttu.

DNZ_1917

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM PERFORMANS

AKM önünde kurulan sahnede şiir, dans ve halk oyunları gösterilerini sergileyen çocuklar, uzun süre hafızalardan çıkmayacak anlar yaşattı. Günler öncesinden büyük bir heyecanla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğine hazırlanan çocukların performansı izleyenlerden tam not aldı. Etkinlikte, Ilıca Meliha Ercan Engeliz Yaşam Merkezi öğrencileri Zeybek oynarken, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu öğrencileri Şef Tayfun Yılmaz eşliğinde Cumhuriyet Marşlarını seslendirdi. Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, drama etkinliğini sahneledikten sonra Side, Çolaklı, Taşağıl ve Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin dans ve şiir performansları ise neşeli anlara sahne oldu.

DNZ_1922

SÖZEN; ÇOCUKLARIMIZ BİLİNÇLİ YETİŞİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumlarında geleceğe hazırlanan tüm çocukların bilinçli bir şekilde yetiştiğini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Bu güzel coşkulu günde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ülkemizin

DNZ_1930