MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YOL DÜZENLEME ve KALDIRIM ATAĞI

Manavgat Belediyesi, Emek, Yukarı Pazarcı ve Gültepe Mahallelerinde kaldırım çalışması başlattı.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü kaldırım çalışmaları kapsamında, Emek Mahallesi 3049. Sokakta, 80 metre bordür ile 320 metre kaldırım taşı döşendi. Yukarı Pazarcı Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde ise 100 m2’lik alanda kaldırım yapımı gerçekleştiren Manavgat Belediyesi ekipleri, Gültepe Mahallesi’nde de çocuk parkı, okul, cami ve Pazar yerine ulaşımı kolaylaştıracak olan büyük bir düzenleme çalışması başlattı.

Gültepe Mahallesi’nde ilk olarak bin 500 m2’lik alandaki yol düzenlendi. Çalışmalar kapsamında 3 bin metre parke taşı ve 3 bin metre kaldırım taşı da döşenecek.

EMEK MAHALLESİ (4)

SÖZEN; “EKİPLERİMİZ PLAN DAHİLİNDE ÇALIŞIYOR”

3 büyük mahallede yürütülen kaldırım düzenleme çalışmaları mahalle sakinlerini de memnun etti. Mahalle sakinleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve ekibine teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, kentin dört bir yanında yol bakım ve kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Sözen, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, plan dahilinde kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Ayrıca, 106 mahalle genelinde düzenli ve planlı çalışmalarımız sayesinde kentimiz daha modern bir hale geliyor. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GÜLTEPE (1)

GÜLTEPE (2)

GÜLTEPE (3)

GÜLTEPE (4)