MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YANGINZEDE VATANDAŞLARA HAYVAN DESTEĞİ

Manavgat Belediyesi, hayırsever firmaların yardım ve destekleriyle, orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara büyükbaş ve küçükbaş hayvan dağıtımı yaptı.Kayseri’de elektronik üzerine ticari faaliyet yürüten SİMPER firması tarafından gönderilen 11 büyükbaş, 13 küçükbaş, 50 kaz ve 43 tavuk, Demirciler, Çeltikçi, Kalemler, Karavca, Ulukapı, Karaöz, Güzelyalı ve Gebece Mahalle’lerinde yaşayan üretici vatandaşlara dağıtıldı.

DSC_0429

Yapılan tespit çalışmalarından sonra yeniden besiciliğe başlayacak olan vatandaşlar, hayırsever kuruluşlara ve aracılık yapan Manavgat Belediyesi’ne kendilerini unutmadığı için teşekkür etti. Çiftçiler, “Manavgat Belediyesi’nden Allah razı olsun. Minnettarız. Başkanımız Şükrü Sözen, neye ihtiyacımız olsa anında yanımızda oldu” diyerek düşüncelerini aktardı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Türkiye’nin dört bir yanında ki duyarlı vatandaşlarımız, vakıflarımız, derneklerimiz ve firmalarımız Manavgat halkının zor gününde büyük bir duyarlılık gösteriyor. Bizlerde Manavgat Belediyesi olarak tespit çalışması gerçekleştirdikten sonra hızlı bir şekilde üreticimize ulaşıyoruz. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese Manavgat halkı adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

DSC_0447

DSC_0464