MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KUMKÖY TURİZM YOLUNA SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, Ilıca Mahallesi Kumköy Turizm Merkezindeki yolları sıcak asfaltla yeniliyor.

DSC_3586

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında 3 bin 670 m2 yol, sıcak asfaltla yenilenerek turizme yakışır hale getirilecek. Turizm yolunun yenilenecek olması özellikle turizm esnafını sevindirdi. Ilıca- Kumköy yolunda birçok esnaf ve ticari işletme sahibi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür etti. Başkan Sözen, “Ilıca-Kumköy turizm yolunu sıcak asfaltla yenileyerek esnafımızın ve yerli ve yabancı misafirlerimizin rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacağız. Çalışmalarımızı planlanandan daha kısa sürede tamamlayarak kullanıma açmak istiyoruz. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza güzel bir turizm sezonu diliyorum. Kentimizin gelişmesine yönelik olan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.

DSC_3574

DSC_3572