MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN CUMA PAZARINA ÇEŞME VE BALIKÇI TEZGAHI

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yayla Mahallesi ve Emek Mahallesi sakinlerinin yoğunlukla kullandığı Cuma Pazarı’nda, çeşme ve balıkçı tezgahı yapımı çalışmasını tamamladı.

7K4A2188

Her Cuma günü kurulan pazarda, esnaf ve vatandaşların kullanabilmeleri amacıyla çeşme yapılırken, balıkçı esnafının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla da kapalı tezgah yeri yapıldı. Esnaflar ve vatandaşlar, yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve ekibine teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Pazar yerlerinde ihtiyaca yönelik çözümler ürettiklerini belirtti. Sözen, “Ticari faaliyetin yoğun olduğu Cuma Pazarı’mızı, halkımızın ve pazarcı esnafımızın rahatlıkla kullanabileceği şekilde oluşturmaya çalışıyoruz. Çözüm odaklı hizmet anlayışımız hız kesmeden devam edecektir. Yeni çeşmemiz vatandaşlarımıza ve pazarcı esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

7K4A2193

7K4A2201