MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 6 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

Manavgat Belediyesi, Muharrem ayının gelmesi nedeniyle her yıl geleneksel hale getirdiği aşure ikramını bu yıl da gerçekleştirdi. Kent halkının yoğun ilgi gösterdiği aşure ikramı etkinliğinde Başkan Şükrü Sözen, 6 bin kase aşureyi elleriyle vatandaşlara ikram etti

7K4A8986

BAŞKAN ELLERİYLE DAĞITTI

Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen aşure ikramı etkinliğine, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, oda başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Başkan Şükrü Sözen etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet etti, çocuklarla ve ailelerle anı fotoğrafı çektirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muharrem Ayının 10. Günü nedeniyle kent halkıyla bir araya gelmenin mutluluklarını yaşadıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen “Aşure ikramı nedeniyle bizlerle birlikte olan halkımıza teşekkür ediyorum. Paylaşma ve manevi duygularını hemşerilerimizle birlikte yaşamayı önemsiyoruz. Bugün hem sevinçliyiz hem de içimiz buruk. Çünkü bundan 2 yıl bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük yangınını yaşadık. Acılarımız halen taze. Bununda bilinciyle birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu toplum olarak bir kez daha idrak ettik. Bu imkanlar halkımızın kendi imkanlarıdır. Bizler sadece birer vesileyiz. 6 bin hemşerimize aşure ikramında bulunduk. Halkın imkanlarını halkla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

7K4A8942

7K4A8913