MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİ’NDE İLK KARNE HEYECANI

Manavgat Belediyesi, Side, Çolaklı, Sarılar ve Taşağıl Kreş ve Gündüzbakımevi’nde eğitim gören 383 çocuk, hayatlarının ilk karnelerini Atatürk Kültür Merkezi’nden düzenlenen törenle aldı.

ÇOLAKLI KREŞ (1)

Side, Çolaklı ve Sarılar Kreşleri, AKM’de etkinlik düzenlerken Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi ise, Taşağıl’da mahalle halkının katılımıyla karne törenini gerçekleştirdi. Miniklerin ilk karne heyecanına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, belediye başkan yardımcıları, kreş çalışanları ve çocukların aileleri katıldı. Karne alan 383 çocuktan 188’i ilk defa mezuniyet heyecanı yaşadı. Çocuklar, karne törenini düzenledikleri gösteri ve etkinlikler ile dolu dolu kutladı, şarkılar söyleyerek oyunlar oynadı. Karneleri büyük bir özenle hazırlayan öğretmenler ise çocuklara sahnede eşlik ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Mezuniyet ve karne töreninde velilere konuşma yapan başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumlarında modern ve çağdaş bir eğitim metodu uygulandığını belirtti. Başkan yardımcısı Ceylan, “Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen, her bir çocuğumuzu yarınların büyüğü ve sorumluluk sahibi bireyler olarak görüyor. Çocuklarımızın aldığı eğitimi en az sizler kadar bizler de önemsiyoruz. Onların farklı bir bakış açısına sahip olmasına, modern bir şekilde kendini geliştirmesine ve bilinçli bir şekilde eğitim almasına özen gösteriyoruz. Çocuklarımıza en az kendi çocukları kadar önem veren kreş müdürlüğü çalışanları ve öğretmenlerimize de yürekten teşekkür ediyoruz. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

ÇOLAKLI KREŞ (2)

ÇOLAKLI KREŞ (3)