MANAVGAT BELEDİYESİ KADİR GECESİNDE LOKMA DAĞITTI

Manavgat Belediyesi, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle Örnek Mahallesi’nde bulunan Külliye Camii’nde lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

DSC_6004

Kentin en büyük camisi olan Külliye Camii’nde dua eden vatandaşlar, idrak edilen bu anlamlı gecede, Manavgat Belediyesi’nin hizmetini oldukça önemli bulduklarını belirterek Başkan Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Mübarek Kadir Gecesi nedeniyle, halkımızın dualarına katılmak ve hep beraber bu özel günü idrak etmek bizler için de oldukça anlamlı. Vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Bu vesile ile tüm halkımızın mübarek Kadir gecesinde ettiği duaların kabul olmasını temenni ediyor, insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

DSC_6010

DSC_6006