GÜLTEPE KAVŞAĞI GÜL GİBİ OLACAK

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Antalya- Manavgat karayolu üzerinde bulunan Ilıca- Gültepe Kavşağı D-400 çevreyolu refüjünde sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi çalışması başlattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, yoğun olarak kullanılan çevreyolunda toprak altı sulama sistemi çalışmalarıyla birlikte peyzaj düzenleme çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

DSC_0566

Özellikle yaz aylarında sulama suyunun verimli kullanılıp, yola akmaması ve trafiğin güvenli hale getirilmesi amacıyla yapılan çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından peyzaj düzenlemelerinin de gerçekleştirileceği belirtildi. Çalışmanın son derece gerekli olduğunu dile getiren sürücüler, belediye ekiplerine teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmanın tamamlanmasının ardından hem görsel güzelliğin öne çıkacağını hem de trafiğin güvenli bir şekilde akmasının sağlanacağını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat- Antalya çevre yolu üzerinde bulunan D-400 karayolu refüjünde sulama sistemi çalışması gerçekleştirerek araç sürücülerimiz için güvenli ulaşımı sağlamayı hedefliyoruz. Bu sayede hem suyumuzu verimli bir şekilde kullanmış olacağız hem de kazaların önüne geçeceğiz. Çalışmamız tamamlandıktan sonra, peyzaj düzenlemesini de yaparak bölgeyi görsel açıdan güzelliğe kavuşturacağız” dedi.

DSC_0566

DSC_0568