GELECEĞİN YILDIZLARI MANAVGAT’TA YETİŞİYOR

Manavgat Belediyesi’nin, çocukları spora teşvik etmek ve onları ilgilendikleri spor dalıyla buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği “Manavgat Belediyespor Yaz Spor Okulları” çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor

DSC_3098

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, okulların kapanmasının ardından kentte yaşayan çocuklar için futbol, voleybol, basketbol ve tenis gibi spor dallarını faaliyete geçirmesi, yüzlerce sporcuyu Manavgat Belediyespor’la buluşturdu. Sporla buluşmak, kişisel gelişimlerini ilerletmek ve yaz dönemini verimli geçirmek isteyen çocuklar, futbol, voleyol, basketbol ve tenis kurslarına adeta hücum etti. Manavgat Belediyespor’un açtığı yaz spor okulları kurslarında Voleybolda 2005-2016 doğumlu bireylerden oluşan toplamda 110 sporcu yer alıyor. 110 sporcunun 87’si profesyonel sporcu lisansına sahip. Ayrıca, Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın 2023-2024 sezonunda 2’nci ligde mücadele edecek olmasından dolayı bu sporcuların 3 tanesi, profesyonel ligdeki voleybol takımında yer alacak. Basketbol kursunda da 2006 yılından başlamak suretiyle 2017 yılına kadar olan yaş gruplarında toplamda 120 kız ve erkek öğrenci kurs alıyor. Manavgat Belediyespor’un oyuncu fabrikası olan futbolda ise 2011 ile 2017 yılları arasında doğan çocuklar kurs alıyor. 300 öğrencinin aldığı futbol kurslarında başarılı ve yetenekli olan çocuklar, Manavgat Belediyespor’un alt yapısında kariyerine devam etme fırsatı bulacak.

DSC_3104

SÖZEN; BU KENT ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor alt yapısının birçok başarıya imza attığını ve buraya gelerek kendini geliştiren çocukların Manavgat’ı gururla temsil ettiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Öncelikle yaz dönemi spor okullarımıza yoğun ilgi gösteren tüm ailelerimize ve çocuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyespor’umuzun alt yapısında ve farklı spor dallarından birçok sporcu ulusal anlamda bizleri gururla temsil etti. Çocuklarımızı ilgilendikleri spor dalıyla buluşturarak onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve yaz dönemini verimli hale getirmekten dolayı hem spor teknik ekibimiz hem de bizler oldukça mutluyuz. Tüm çocuklarımıza eğitim ve spor hayatında başarılar diliyorum. Manavgat Belediyesi, kentte yaşayan her bir bireyin hayatına sosyal belediyecilik ilkesiyle dokunuşlar yapmaya devam edecektir” dedi.

DSC_2918

DSC_2921