ENGELSİZ ÇOCUKLAR “YÖRESEL OYUNLARLA ATATÜRK’Ü ANDI”

Manavgat Belediyesi Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, Atatürk Kültür Merkezi’nde “Yöresel Oyun ve Türkülerle Mustafa Kemal Atatürk” adlı muhteşem bir etkinlik düzenledi.

DSC_0018

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen özel bireylerin etkinliğine, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, birim müdürleri, aileler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Uzman eğitmen kadrosuyla birlikte etkinliğe günler öncesinde büyük bir heyecanla hazırlanan engelsiz öğrenciler, Türkiye’nin 7 bölgesinin yöresel oyunlarını, o bölgelere ait elbiseler giyerek sahneledi. Öğrencilerin halay, zeybek, Teke Yöresi ve halay oynamaları neşeli anlara sahne oldu. Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin etkinliğinde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, en sevdiği türküler de seslendirildi. Atatürk’ün en sevdiği şarkılara eşlik eden Manavgat halkı ise duydu dolu anlar yaşadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, “Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerimizin büyük bir özenle hazırladığı etkinliği çok anlamlı ve özel buluyoruz. Atatürk sevgisi engel tanımaz. Etkinlikte emeği geçen çalışma arkadaşlarımız ve öğrencilerimize Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen adına teşekkür ediyorum” dedi.

DSC_0020

DSC_0024