BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN BÜYÜKLERE KUTLAMA YEMEĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Yaşlılar Haftası” nedeniyle Huzurevi’nde konaklayan büyüklerle Boğaz Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi. Başkan Şükrü Sözen’in yemek ziyaretine belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.

DSC_7147

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, onlarla uzun uzun sohbet etti, sıkıntılarını dinledi, hizmetlerle ilgili fikirlerini aldı. Koca çınarlar, kendilerini sık sık ziyaret edip, unutmayan Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür ederek önemsendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, büyüklerin hayır dualarına her zaman ihtiyaç duyduklarını belirtti. Başkan Sözen, “Yaşlılar Haftası nedeniyle, Huzurevi’mizde konaklayan büyüklerimizle bir araya gelerek hal hatır sorduk, hayır dualarını aldık ve onlara bir nebze de olsa moral vermek istedik. Onlarla sohbet etmek, ellerini öpmek ve keyifli vakit geçirmekten dolayı oldukça mutluyum. Büyüklerimizin yanımızda olduğunu bilmek bize güç katıyor. Bizlere hayatı öğreten tüm büyüklerimize ne yapsak azdır. Bu vesile ile hepsine sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum. Onların rahatı ve huzuru için yaptığımız tüm çalışmalarımızı özenle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

DSC_7168

DSC_7171