AŞAĞI PAZARCI MAHALLESİNDE KÖKLÜ DÜZENLEME

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri, son olarak Aşağı Pazarcı Mahallesi 1023-1024-1025 ve 1034 numaralı sokaklarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

2650 m2’lik alanda 589 ton asfalt kullanılan, Pazartesi Pazarı Kompleksi’nin de yer aldığı, şehrin önemli ticaret noktalarının bulunduğu bölgenin turizm sezonunda yoğun olarak kullanıldığını belirten bölge esnafı ve vatandaşlar ise yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediyesi ve Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 106 mahalle genelinde yol bakım, onarım ve sıcak asfalt çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek kentin tüm noktalarına ulaşacaklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırdık. Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizi kentsel düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Mahalle sakinlerimize ve Manavgat’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.