AHBAP-BELEDİYE İŞBİRLİĞİYLE YANGINZEDE ÜRETİCİYE SULAMA BORUSU DESTEĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tarımın sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla hayırsever vakıf, dernek, kişi, kurum ve kuruluşların işbirliğiyle başlattığı sulama borusu desteklerini sürdürüyor. Manavgat Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği sulama borusu dağıtımı, boruların kullanım durumuna göre sınıflandırılmasının ardından üreticiye teslim edilmeye devam ediyor.

DSC_0009

Belediye ekipleri son olarak ünlü sanatçı Haluk Levent’in öncülüğünü yaptığı Ahbap Derneği işbirliğiyle Aksaz, Yeniköy, Yavrudoğan ve Saraçlı Mahalleleri’nde 103 üreticiye toplam 2 bin 122 adet sulama borusu, Güzelyalı, Beydiğin, Çardak, Dikmen, Yukarı Işıklar ve Ahmetler Mahalleleri’nde de 123 çiftçiye, toplam 12 bin 300 metrelik kangal boru teslim etti. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen teslim törenlerinde üreticilere hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de sıkıntılarını dinledi. Sulama borularını Başkan Şükrü Sözen’den teslim alan vatandaşlar, Manavgat Belediyesi’nin böylesine anlamlı bir desteğe aracılık yapmasından duydukları memnuniyeti belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve Ahbap Derneği’ne teşekkür etti. Büyük yangın afetinden dolayı mağdur olan tüm üreticilere ulaşmaya özen gösterdiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sulama borusu desteğinin ihtiyaç ve tespit çalışmalarına göre teslim edildiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “ Hayırsever vatandaşlarımız, firmalarımız ve kuruluşlarımızdan gelen tüm destekleri ihtiyaç ve tespit çalışmalarımızı tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. Üreticilerimizin yanlarında olarak onlara bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Halkın evi olan Manavgat Belediyesi, tüm imkanlarını vatandaşlara eşit bir şekilde paylaşmaya devam edecektir. Bizleri ve üreticilerimizi unutmayan tüm hayırsever dostlarımıza ve özellikle yangının ilk gününden itibaren her an bizlerle olan Ahbap Derneği’ne yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

DSC_0027

DSC_0030