MANAVGAT BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR

7K4A2265

MANAVGAT BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR

Tasarruf eden belediyecilik anlayışı ile hizmet eden Manavgat Belediyesi, parklarda kullanılacak olan spor aletleri, ahşap köprüler, banklar, pergoleler ve süs havuzlarını kendisi yapmaya devam ediyor.

Manavgat Belediyesi, üreterek tasarruf etmeye devam ediyor. Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Side Mahallesi- Total arkasında yapımına devam ettiği parkta kullanılacak olan spor aleti, ahşap köprü, bank ve pergoleleri kendisi imal ederek montajını yapıyor. Ekipler, son olarak parkta yer alacak olan süs havuzunu da kendi imkanlarıyla yapmaya başladı.

7K4A2269

Kent genelinde yürütülen çalışmalarda üretimi ve tasarrufu ilke edindiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, öz kaynakları Manavgat halkıyla en doğru şekilde paylaşmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen, “ Manavgat Belediyesi olarak yürüttüğümüz bütün çalışmalarımızda üretimi ve tasarrufu ilke edindik. Çalışmalarımızda da buna özen gösteriyoruz.

7K4A2260

Amacımız Manavgat halkımıza daha az maliyetle daha modern ve daha iyi bir hizmet verebilmek. Kendi öz kaynaklarımızı doğru bir şekilde kullanarak Manavgat halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

7K4A2279

7K4A2283