Yukarı Pazarcı Mahallesi Yol ve Kavşak Düzenlemesi

Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi,Kordon Caddesi,Mimar Sinan,İnönü Caddesi 4013,4055 ve 4056 Sokaklarda yol genişletme, kırmızı kot`a göre yolun düşürülmesi,kaldırım,refüj kavşak ve asfalt çalışması yapıldı.

Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi,Kordon Caddesi,Mimar Sinan,İnönü Caddesi 4013,4055 ve 4056 Sokaklarda yol genişletme, kırmızı kot`a göre yolun düşürülmesi, kaldırım,refüj kavşak ve asfalt çalışması yapıldı.
Kaldırım ve kavşak düzenlemesi yapılmadan önce 4013 sokak ve Mehmet Akif Caddesinin mevcut yolları düşürülerek kırmızı kot seviyesine getirildi.Dolayısıyla kanalizasyon ve içme suyu belediye tarafından Telekom ve elektrik gibi teknik altyapı ve tesislerle ilgili kurumlar ile koordineli çalışılarak yeraltına alındı.
Belediye Hizmet Binası`nın kuzeyinde bulunan Cadde ve Sokaklarda yapılan bu düzenleme ile yeni köprünün bağlantı yollarında iyileştirme yapıldı.
Mehmet Akif caddesi ile 4013 sokağın kesiştiği yer ile kordon caddesinin 4013 sokak ile kesiştiği yere kavşak yapıldı.
Yeni köprüye gidişler Mehmet Akif Caddesi,4013 Sokak,İnönü Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi`ni takiben,Çağlayan Mahallesine Gelişler Çağlayan Mahallesinden yeni köprü geçerek Mimar Sinan caddesi,4013 Sokak ve Mehmet Akif Caddesindeki kavşaktan dağılması sağlandı.