Başkan Sözen`den Yeni Yıl Mesajı

6Milletimiz ve Manavgat`ımız için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2012 yılını değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum.

Her yeni yıl, yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar, her alanda ilerlemelerle zenginleştirir. Biz de Manavgat Belediyesi olarak bu hızlı gidişe ayak uydurmamız ve yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerektiği bilincini taşıyoruz.

Yeni yılda en büyük hayalimiz ve beklentimiz her şeyden önce yepyeni yatırımlarla büyüyen, güzelleşen ve gelişen dünya cenneti Manavgat`ımızda hep birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yaşam geçirmektir.

2012 yılı, belediyemizin çalışmalarına başladığı ve pek çoğunda önemli mesafeler kat ettiği projelerini hemşerilerimizle buluşturma yılı olacaktır. Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi, Futbol Sahası, Irmak Kıyısı Projesi devamı ve Katlı Pazar Yeri Kompleksi çalışmaları bunlardan bazılarıdır. Geride bıraktığımız 2011 yılı şehrimiz için müjdelediğimiz önemli projelerin somut olarak ortaya çıkmaya başladığı, her bir yatırımımızın ihale aşamasına yaklaştığı bir yıl olması açısından bizim için önemli bir çalışma yılı olmuştur.

2011 yılı içerisinde şekillenen ve kentimizin geleceğine yön verecek bu yatırımların 2012 yılı içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olmasının heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Hiç kuşkusuz en önemli hareket noktamız, rutin belediyecilik hizmetleri ve yeni yatırımlarla şimdiye kadar olduğu gibi halkımıza en iyi ve en etkin hizmetleri sunma gayreti olacaktır.

Manavgatlı hemşerilerimizin de katkılarıyla ekonomik, sosyal ve kültürel alanda önemli gelişmeler sağladığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. Manavgat Belediyesi olarak yaptığımız tüm hizmetlerde vatandaşlarımızı her geçen gün daha iyiye, daha güzele, daha doğruya götürmek, onların geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak temel hedefimiz olmuştur.

Onurlu görevi devir aldığımız günden bu yana Manavgat halkı için gece gündüz, saat mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Sabah erken saatlerde başladığımız mesaimiz, ekip arkadaşlarımızla birlikte sürdürdüğümüz çalışmalarımız nedeniyle gece yarılarına kadar sürmektedir. Verimlilik ve etkinlik unsurlarına dayalı hizmetlerin en kısa sürede yerine getirilmesini öngören, şeffaflığı, katılımı ve işbirliğini esas alan sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetimi ilke edindik ve bu ilkeler doğrultusunda Manavgat`ın geleceği için çalışmaktayız.

2011 yılını sevgi, saygı ve hoşgörü ile dolu olarak geçirmemizi sağlayan Manavgatlı hemşerilerime teşekkür etmeyi bir görev sayıyorum. İnanıyorum ki; var olan birlik ve beraberliğimiz elele yürüdüğümüz ışıklı yıllarda daha da güçlenecek, turizmin gözbebeği ilçemizde halkımız daha mutlu ve daha huzurlu günler yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk halkı ile Manavgat halkının, mülki, askeri ve adli erkan ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm personelin, belediye meclis üyelerimizin, Manavgat Belediyesi`ne emek veren mesai arkadaşlarımızın, basın mensuplarının, sivil toplum örgütü kuruluşlarının, siyasi partilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, hizmet etmekten kıvanç ve derin bir haz duyduğumuz Manavgat`ın tüm güzide insanlarına, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim.

Saygılarımla

Şükrü SÖZEN