Hem Küçüklere Hem Büyüklere Tiyatro

Enayiler Kralı ve Gençlik Çıkmazı oyunları Cumartesi günü Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde sahneleniyor.

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Manavgat halkını kültür ve sanat etkinlikleriyle bütünleştirmeye devam ediyor. Genç nesilde tiyatro izleme kültürünün geliştirilmesi, gençlerin kültür ve sanat etkinlikleriyle bütünleştirilmesi konusunda büyük bir boşluğu kapatan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi, bu kez de tiyatro sanatçısı Abdulah Şahin`in kurduğu Nokta Tiyatrosu`nu Manavgat`a getiriyor. Nokta Tiyatrosu Sanatçıları 7 Ocak 2011 Cumartesi günü saat 14.00`de ``Gençlik Çıkmazı-Umutlar Ölmesin`` adlı çocuk oyununu, 17.00 ve 20.00 saatlerinde iki seans olarak ise ``Enayiler Kralı`` adlı büyüklere yönelik oyununu Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Salonu`nda ücretsiz olarak sahneleyecek. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi yetkilileri, tüm Manavgat halkını, tiyatro oyunlarını izlemeye davet etti.

e-imar