Manavgat Belediyesi`nden Yardım Paketi

Manavgat Belediyesi, Ramazan ayında kentte ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtımını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu,Ramazan ayında kent genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtımının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.Halimoğlu, ihtiyaç sahiplerinin 19 mahalle muhtarının yaptığı tespitler sonucunda belirlendiğini ve Ramazan ayı boyunca 5 bin aileye ulaşılacağını vurguladı. Halimoğlu,"Manavgat Belediyesi olarak ilçede tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan paketi yardımına devam ediyoruz.Bu mubarek ayda kimsenin sofrasının boş kalmamasını istiyoruz.Paketlerimizi akşam saatlerinde büyük bir gizlilik içersinde dağıtıyoruz. Bayrama kadar 5 bin aileye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.