Pazartesi Pazarı Yenilendi

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşağı Pazarcı Mahallesi`nde kurulan Pazartesi Pazarı sebze meyve bölümünü silbaştan yeniden düzenledi. Asfalt kaplaması yenilenen pazarda tezgah yerleri de yeniden çizildi.

Uzun süredir vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşağı Pazarcı Mahallesi`ndeki Pazartesi Pazarını yeniden düzenledi. Çalışmalar kapsamında Açık Pazaryerindeki meydan tamamen yeniden asfaltlandı.
Asfalt çalışmalarından sonra ise, Pazar tezgah yerleri yeniden çizilerek belirlendi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin süratli ve düzenli çalışmasıyla çok kısa bir sürede tamamlanan Pazar yerinin düzenlenmesi vatandaşları memnun etti. Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, amaçlarının vatandaşların ve esnafın daha iyi şartlarda alışveriş yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Halimoğlu, "Pazar yerimizde esnaflarımızdan asfaltın yenilenmesi konusunda yakınmalar alıyorduk. Ekiplerimiz en hızlı şekilde Açık Pazar Alanının asfaltını dökerek vatandaşların hizmetine açtı. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmak. Diğer Pazar yerlerimizde de aynı çalışmaları sürdüreceğiz" dedi.