Turizm Yoluna 3.Köprü Yapılıyor

Başkan Şükrü Sözen, yapılacak olan yeni yatırımlarla birlikte gelecekte çok işlek bir hale gelecek olan Kum Mevkii Turizm Yolu`nu yeniden düzenlemek amacıyla girişim başlattı.

Kentin Geleceği Burada

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentin geleceğini teşkil eden yatırımlara daha kolay ulaşılması amacıyla Kum Mevkii Turizm Yoluna el attı. Başkan Sözen, Kum Mevkii`nde yapımı devam eden ve Eylül ayında açılışı yapılacak olan 5000 kişilik stadyum, Arıtma Tesisleri, Tersane, Hayvan Barınağı ile gelecekte yapımı düşünülen yatırımlardan yat limanı ve çekek yeri, halk plajı gibi yerlere rahatlıkla ulaşımın ihtiyaç olduğu düşüncesiyle çalışmaları başlattı. Örnek Mahallesi güneyinde bulunan Kum Mevkii`nde 30 metrelik imar yolu üzerine 3 adet köprü-menfezin yapımıyla çalışmalara başlandı.

Ana Ulaşım Yolu Olacak

Ramazan Bayramı öncesinde başlanan çalışmalar kapsamında yapılan köprülerden 1`si Çevreyolu`ndan 100 metre güneyde 20x15 metre ebatlarında ve 4 metre yüksekliğinde,2`incisi Hayvan Barınağı`nın 50 metre kuzeyinde 3x 15 metre ebatlarında ve 2.5 metre yüksekliğinde, 3`üncüsü ise Hayvan Barınağının batısında bulunan çoraklama kanalı üstüne 8.5 x13 metre ebatlarında 3.5 metre yüksekliğinde olacak. Köprülerin yapım çalışmaları tamamlandıktan sonra eski 6-7 metrelik yol, ilk etapta 15 metrelik, ikinci etapta ise 30 metrelik yola dönüştürülerek ana arter haline getirilecek.

Başkan Sözen,Geleceği Düşünüyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kum Mevki`nde şu an devam eden ve gelecekte yapılacak büyük yatırımlara kolay ulaşımı düşünerek mevcut yolda çalışmalar başlattıklarını dile getirdi. Başkan

Sözen,``Manavgat`ımızın geleceği Kum Mevki`nde şu anda 5000 kişilik stadyumumuz bölgede devam ediyor. Allah kısmet ederse Eylül ayında açılışımızı yapacağız. Bölgeye kent merkezinden büyük bir akın olacak. Ayrıca gelecekte yapılacak olan yatırımları da hesaba katarak yolumuzu düzenlemeye aldık. Kum Yolu ana arterlerden birisi olacak gelecekte. Çalışmalarımız süratle devam ediyor``dedi.