MANAVGAT BELEDİYESİ MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Untitled-3

MANAVGAT BELEDİYESİ MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Manavgat Belediyesi 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında 2019-2024 döneminin ilk belediye meclis toplantısını yaptı. Manavgat Belediyesi’nin Nisan 2019 Meclis Toplantısı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen başkanlığında Side Ek Hizmet Binası meclis toplantı salonunda yapıldı.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'İN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'İN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vermiştir. Bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır.

GELECEĞİN FUTBOLCULARI TURNUVADA BULUŞTU

888

GELECEĞİN FUTBOLCULARI TURNUVADA BULUŞTU

Kent genelinde yürütülen hizmetlerde gençlere ve çocuklara büyük önem veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta çeşitli futbol klüplerinin alt yapısında oynayan 7-12 yaş grubundaki minik sporculara Manavgat Futbol Şenliği Turnuvası düzenledi

MANAVGAT BELEDİYESPOR U-15 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ANTALYA’YI TEMSİL EDECEK

9991

Geçtiğimiz yıl U-14 yaş grubunda mücadele eden ve Türkiye Şampiyonası çeyrek finalinde elenen Manavgat Belediyespor U-14 takımı, bu yıl U-15 yaş kategorisinde yeniden Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

1-1

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ve ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YIL DÖNÜMÜ ANMA MESAJI

Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştirmiştir. Bütün imkansızlıklara rağmen canını ortaya koyan Türk milleti, tüm dünyaya ÇANAKKALE GEÇİLMEZ gerçeğini kabul ettirmiş ve bağımsızlığına el sürecek hiçbir gücün tehdidine imkan vermemiştir.

BAŞKAN SÖZEN’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİLLİ KUTLAMA

22

BAŞKAN SÖZEN’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİLLİ KUTLAMA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi, Yaşam Hastanesi, Hisar Tıp Merkezi, Akdeniz Hastanesi, Bilgi Hastanesi ve Anadolu Hastanesi ve sağlık ocaklarında görev yapan hekimler ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kırmızı karanfil hediye etti.

e-imar