Haber Arşivi 2 Sayfa 2

MİNİK YÜREKLERDEN "DEPREMZEDE KARDEŞE YARDIM KERMESİ"

Depremzede çocuklara kitap ve kırtasiye yardımında bulunmak amacıyla harekete geçen Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Şirinler Sınıfı öğrencileri, Cumhuriyet Meydanı’nda kermes düzenleyerek minik elleriyle satış yaptı.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ FIRIN DENETİMİ

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı öncesinde vatandaşların etiket fiyatlarına ve gramaja uygun, hijyenik ekmek tüketmesini sağlamak amacıyla fırın ve ekmek bayilerine yaptığı denetimleri sıklaştırdı.

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ’Nİ ANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde Atatürk Kültür Merkezi’nde “Kuvay-ı Milliye ve Atatürk Oratoryosu’nu sahnelendi

KÜÇÜKLER ve BÜYÜKLERDEN GEÇMİŞTEN GELECEĞE DEFİLESİ

Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde konaklayan büyükler, Belediye Side Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 120 öğrenciyle Boğaz Otel'de düzenlenen "Şimdi Ben-Yaş Alınca Ben" defilesinde bir araya geldi. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, Kreşler Müdürü İhsan Can, Huzurevi Müdürü Adem Uçar, kreş öğretmenleri, huzurevi çalışanları katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN MERKEZ ve 9 MAHALLEDE İFTAR

Manavgat Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayında bu yıl da Kültür Merkezi Meydanı’nda ve 9 büyük mahallede iftar çadırları kurarak kentteki birlik, beraberlik, paylaşma duygularını canlandıracak.

MANAVGAT BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

Manavgat Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, kentte görev yapan hekimler ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek tıp bayramlarını kutladı. Manavgat Belediyesi ekipleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in özenle hazırlattığı beyaz karanfilleri, sağlık çalışanları ve hekimlere takdim etti. Belediye ekipleri gün boyunca kentte hizmet veren Manavgat Devlet Hastanesi başta olmak üzere, özel hastaneler ve aile hekimliklerini ziyaret etti.