BELEDİYE’DEN GEBECE VE KALEMLERE PARK ÇALIŞMASI

BELEDİYE’DEN GEBECE VE KALEMLERE PARK ÇALIŞMASI

Manavgat Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında, Gebece ve Kalemler Mahallesi’nde park çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında Gebece Mahallesi’nde ki okul önüne yapılan parkta, oyun grubu, spor aletleri ve vatandaşların oturabilecekleri ahşap banklar tasarlandı.

GENÇ GÜREŞCİLER ALTIN MADALYAYA DOYMUYOR

GENÇ GÜREŞCİLER ALTIN MADALYAYA DOYMUYOR

Manavgat Belediyesi’nin Güreş Takımı sporcuları Antalya’da düzenlenen Grekoremen Serbest Stil Antalya İl Seçme Müsabakalarında aldıkları madalyalar ile turnuvaya damgasını vurdu.

AVCILAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

AVCILAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Manavgat Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Engin Tüter ve yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYESPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında karşılaştığı Kepez Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN 4. KAR-NE ŞENLİĞİ

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN 4.KAR-NE ŞENLİĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dün karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayan çocuklara kar sürprizi yaptı. Torosların yüksek kesimlerinden getirilen 30 kamyon kar Atatürk Kültür Merkezi önüne geceden döktürülerek çocuklar karla buluşturuldu

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇOCUKLARA KAR SÜRPRİZİ