DUMAN’A BÜYÜK İLGİ

DUMAN’A BÜYÜK İLGİ

9'uncu Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali kapsamında sahne alan Duman grubu, izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Konseri 20 bini aşkın kişi izlerken yüzlerce kişi de alana giremeyerek geri döndü.

BU FESTİVALDE İNTERNET YASAK

BU FESTİVALDE İNTERNET YASAK

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 9'uncu Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali başladı. İnternet bağımlılığına dikkat çekmek için oluşturulan 'Teknolojik detoks alanı' büyük dikkat çekti. Türkiye’nin ve Avrupa’nın birçok şehrinden motosikletleri ile birlikte Manavgat’a gelen motosiklet tutkunları, festival alanında gördükleri, “ Bu alanda internet, cep telefonu ve tablet kullanmak Yasaktır” tabelaları karşısında şok oldu.

TOROS KADINLARI SINAVI GEÇTİ

Untitled-00001

TOROS KADINLARI SINAVI GEÇTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, kadınların kent ve aile ekonomilerine katkıda bulunmaları amacıyla hayata geçirdiği “Toros Kadınları Emek Pazarı”nın 5’nci dönemine katılan 23 emekçi kadın, eserlerini görücüye çıkarttı.

MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

mezun

MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımev’lerinde eğitim gören180 minik öğrenci, Atatürk Kültür Merkezi’nde yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenledi

AİLE VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ 1 YAŞINDA

Untitled-881

AİLE VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ 1 YAŞINDA

Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, Manavgat halkına hizmet vermesinin 1’nci yılını pasta keserek kutladı. Merkezden 1 yılda 1000 kişi faydalandı.

MANAVGAT FESTİVALLERİ BASIN LANSMANI İLE START ALDI

Untitled-1

MANAVGAT FESTİVALLERİ BASIN LANSMANI İLE START ALDI

Manavgat’ta her yıl düzenlenen festivaller, bu yıl da büyük ses getirecek. Başkan Sözen, festivallere büyük bir basın lansmanı ile start verdi.

e-imar