SÜMER TİLMAÇ,MANAVGATLILARI KIRDI GEÇİRDİ

DEN_1164 SÜMER TİLMAÇ,

MANAVGATLILARI KIRDI GEÇİRDİ

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Sümer Tilmaç “Sümerce” isimli komedi oyununu Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneledi. Yeşilçam’ın ve tiyatronun duayenlerinden Sümer Tilmaç’ın 50. sanat yılını doldurması adına derleyip sahneye koyduğu Sümerce isimli komedi oyun, Manavgatlıları gülme krizine boğdu. Manavgatlı tiyatroseverler Tilmaç’ın oyununu izlemeye saatler önce gelmeye başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de oyunu izleyenler arasında yer aldı. Büyük ilgi gören oyunda salon tıklım tıklım dolduğunu hatta ayakta izleyenlerin olduğunu gören ünlü komedyen, Manavgat halkına ilgisinden dolayı teşekkür etti. Daha önce Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e kente bir tiyatro salonu kazandırması talebinde bulunduğunu belirten Sümer Tilmaç, “Manavgat’ta daha önce bir tiyatro salonu yoktu. Bunu önceden Başkanımıza dile getirmiştim. O da gereğini yapmış. Burada oyunumu sahnelemekten çok mutluyum. Pek çok ilde bile bulunmayan bu kültür merkezini kente kazandırdığı için Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür ediyorum” dedi.

DEN_1059

Sümer Tilmaç daha sonra içerisine izleyicileri de kattığı, sahneye çıkarıp oynattığı oyununu büyük bir profesyonelliği ile sahneledi. Manavgatılar her sahnesinde gülmekten kendilerini alamadı. Şarkıların söylenip, dansların yapıldığı oyunun sonunda Başkan Sözen, Tilmaç ve ekibine çiçek vererek teşekkür etti. Sümer Tilmaç, önümüzdeki günlerde sanatçı Ayhan Rüzgar ile birlikte Gençlik Merkezi’nde tiyatro kursları vermeye başlayacağını da belirtti. Başkan Sözen, Sümer Tilmaç’ın varlığı ile Manavgat’a değer kattığını dile getirdi. Son olarak Başkan Sözen ve oyuncular sahnede selfie yaptı. Ünlü oyuncu Tilmaç, oyun sonunda uzun süre sahnede kalarak hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

DEN_1243 DEN_0625